
Крем-суп із брюссельської капусти
Кожна господиня дуже любить мати у своєму арсеналі безліч рецептів простих, нескладних у приготуванні страв, але в той же час дуже смачних і ситних страв. Якраз сьогодні ми надаємо вам ще один такий рецепт. Це прекасний рецепт крем-супу з брюссельської капусти. Такому смачному і ситному супу будуть раді всі члени вашої родини. До того ж багатий хімічний склад брюссельської капусти додає ще один величезний бонус такому супу. Брюссельську капусту дієтологи рекомендують включати щодня в харчовий раціон. Тому рекомендуємо ще раз приготувати такий диво- суп із брюссельської капусти. Приємного апетиту!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Капуста Hortex Брюссельська заморожена 450г
30 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Цибуля шалот 250г
2 шт.
Часник
3 зубчика
Масло вершкове домашнє
3 ст. л.
Бульйон курячий Food Studio 500мл
800 мл.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
400 мл.
Шинка Argal Йорк Сендвіч
200 г.
Гірчиця ВХС Вінницька 125г
0,5 ч. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
На оливковій олії в сотейнику підсмажити нарізану на шматочки брюссельську капусту. Додати подрібнені цибулю і часник, вершкове масло, гірчицю. Посолити і поперчити за смаком. І після цього тушкувати протягом 2 хвилин.
02
Долити курячий бульйон, проварити 8-10 хвилин, поки капуста не стане м'якою.
03
Підсмажити на сковороді шинку.
04
Зняти сотейник з вогню і додати вершки, перебити за допомогою блендера в пюре.
05
Посолити і поперчити суп за смаком, подавати з підсмаженою шинкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів