Крем-суп із брюссельської капусти - Image

Крем-суп із брюссельської капусти

Кількість порцій: 6Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Кожна господиня дуже любить мати у своєму арсеналі безліч рецептів простих, нескладних у приготуванні страв, але в той же час дуже смачних і ситних страв. Якраз сьогодні ми надаємо вам ще один такий рецепт. Це прекасний рецепт крем-супу з брюссельської капусти. Такому смачному і ситному супу будуть раді всі члени вашої родини. До того ж багатий хімічний склад брюссельської капусти додає ще один величезний бонус такому супу. Брюссельську капусту дієтологи рекомендують включати щодня в харчовий раціон. Тому рекомендуємо ще раз приготувати такий диво- суп із брюссельської капусти. Приємного апетиту!

Інгредієнти

Брюссельська капуста

30 шт.

Оливкова олія

2 ст. л.

Цибуля-шалот

2 шт.

Часник

3 зубчика

Вершкове масло

3 ст. л.

Курячий бульйон

800 мл.

Вершки

400 мл.

Шинка

200 г.

Гірчиця

0,5 ч. л.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

На оливковій олії в сотейнику підсмажити нарізану на шматочки брюссельську капусту. Додати подрібнені цибулю і часник, вершкове масло, гірчицю. Посолити і поперчити за смаком. І після цього тушкувати протягом 2 хвилин.

02

Долити курячий бульйон, проварити 8-10 хвилин, поки капуста не стане м'якою.

03

Підсмажити на сковороді шинку.

04

Зняти сотейник з вогню і додати вершки, перебити за допомогою блендера в пюре.

05

Посолити і поперчити суп за смаком, подавати з підсмаженою шинкою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Крем-суп із брюссельської капусти – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua