
Тонке тісто для піци
Усі люблять піцу. Піца - це традиційна італійська страва. Справжня піца повинна бути на тонкиму, хрусткому тісті. Тісто для піци - це головне в приготуванні цієї страви. Тому пропонуємо рецепт тонкого тіста для піци. Можна купити заготовку тіста в магазині, але часто там продається дуже товсте, пишне тісто. Є звичайно любителі і такої піци на товстому, пишному тісті, але в основному люди цінують тоненьке, хрустке тісто в піці. На різних сайтах є чимала кількість приготування різного тіста для піци. Але приготувавши тісто по-нашому рецепту ви не пошкодуєте. Тісто вийде дійсно тоненьким і дуже хрустким. Ваших рідних неможливо буде відтягнути за вуха від піци на цьому тісті.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
175 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
1 ст. л.
Дріжджі Львівські дріжджі сухі хлібопекарські 12г
1 ч. л.
Вода негазована Аквуля 2л
125 мл.
Етапи приготування
01
З'єднати борошно, сіль і дріжджі в кухонному комбайні. Поєднати в глечику масло і воду. Не вимикаючи комбайн, влити рідину і замісити однорідне тісто. Перекласти на стіл, посипаний борошном і місити тісто 2-3 хвилини
02
Перекласти тісто в миску і змастити зовні оливковою олією. Накрити миску харчовою плівкою і поставити в тепле місце на 40 хвилин, поки тісто не збільшиться в 2 рази.
03
Знову місити тісто 1-2 хвилини. Розкатати тісто в коло 30 см. і покласти на деко. Зробити невеликі бортики від краю (приблизно 2 см.), щоб вийшла скоринка і наповнити начинкою на вибір.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів