
Огірковий мохіто
Коктейль Мохіто вперше почали робили на Кубі в середині минулого століття. Пізніше він став популярний в США, а далі - в інших країнах. Історія свідчить, що назва коктейлю походить від зміненого мохадіто, що в перекладі з іспанської означає "злегка вологий" . Донині в Гавані є кафе, в якому вперше приготували цей напій. Зараз існує дуже багато різних рецептів коктейлю, багато з них і безалкогольні. Що стосується нашого рецепта, то він досить незвичайний. Адже тут головним інгредієнтом вважається огірок. А в класичному варіанті його немає. Якщо ви і ваші близькі любите експерименти, тоді цей напій для вас.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Ром Cuerpo білий 37.5% 0.7л
30 мл.
Свічка Woodwick Листя м'яти і дуб 453г
5 шт.
Лайм
4 шмат.
Огірки солені
0,5 шт.
Сік лайма JohnTop 230мл
2 ст. л.
Кубики для льоду 18шт
за смаком
Етапи приготування
01
У високому бокалі товкачем розчавити шматочки огірка, лайма і м'яту до появи соку. Перекласти в шейкер.
02
Додати інгрідієнти, що залишилися, і добре струснути.
03
Процідити в коктейльний келих і подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів