Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти › Печиво "Кажан"
Печиво "Кажан"

Печиво "Кажан"

Печиво з такою незвичайною назвою дуже інтригує. Продукти з якого печеться печиво не є найдорожчі. Якщо найзагадковіше і таємниче свято нашої країни Хеллоуїн насувається, а ви не знаєте, як порадувати своїх діточок та внести різноманітність у ваше доросле життя, то сміливо приступайте до приготування цього печива. Це печиво, якомога доречніше стане для вечірнього святкового столу. Ну а поки свято ще не в розпалі, саме час прикупити інгредієнти і змішати їх. Ну а щоб дітям було цікаво і вони також себе почували потрібними в цьому процесі приготування доручіть їм, наприклад, вирізати того самого кажана з тіста. Буде дуже цікаво і весело подивитися, що вийде з-під їх пустотливих ручок.

Кількість порцій 5
Час приготування 50 хв

  1. 1. Борошно — 400 г.
  2. 2. Цукор — 100 г.
  3. 3. Вершкове масло — 150 г.
  4. 4. Яйце — 1 шт.
  5. 5. Розпушувач — 3 г.
  6. 6. Олія — 20 мл.
  7. 7. Молочний шоколад — 50 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Змішати борошно, розпушувач, яйце, вершкове масло та цукор. Із отриманої суміші замісити тісто та розкачати в пластину товщиною 1 см. Потім за допомогою шпажки або зубочистки, проколюючи, "намалювати" кажана.

  2. Після цього акуратно вирізати ножем по контуру. Вирізаного кажана потрібно добре обваляти в борошні, щоб по його контуру вирізати інших.

  3. Вирізане печиво покласти на деко, змащене маслом. Печиво теж потрібно змастити маслом та посипати цукром. Випікати в духовці при 180°С 10 хвилин.

  4. Готове печиво для Хеллоуіна викласти на тарілку та прикрасити розплавленим на паровій бані молочним шоколадом і можна подавати на стіл.