Гарбуз в листковому тісті - Image

Гарбуз в листковому тісті

Кількість порцій: 8Час приготування: 1 год 10 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

З приходом осені гарбуз міцно входить в склад різних рецептів нашого столу. Про користь гарбуза відомо з давніх часів. Наповнюючи організм необхідними амінокислотами і вітамінами, він допомагає людині зберігати міцне здоров'я, оберігає від старіння. Гарбуз готують і в пісочному тісті, але більш популярний спосіб приготування гарбуза - це гарбуз в листковому тісті. Це не менш смачно і готується набагато простіше. Листкове тісто можна купити або приготувати самостійно, але робити це потрібно заздалегідь, щоб воно встигло «відлежатися». Гарбузову начинку можна класти у великій кількості, так як гарбуз добре пропікається.

Продукти для рецепту

Тісто Віденські Булочки дріжджове листкове 1000г
149.90 - 264.49

Тісто Віденські Булочки дріжджове листкове 1000г

1 кг

Інгредієнти

Тісто Віденські Булочки дріжджове листкове 1000г

500 г.

Гарбуз Хоккайдо

500 г.

Цукор Ваш Цукор 10кг

100 г.

Борошно 7 1кг

50 г.

Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт

1 шт.

Спеція Кориця мелена

3 ч. л.

Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л

за смаком

Етапи приготування

01

Гарбуз очистити і нарізати кубиками невеликого розміру.

02

На деко, змащене олією, викласти кубики гарбуза. Деко поставити в розігріту до 180°С духовку. Випікати 15 хвилин. Після чого його остудити.

03

Тим часом листкове тісто розділити на невеликі шматочки і кожен розкатати в квадратики рівної товщини.

04

В окремій ємності цукор змішати з корицею. Яйце трохи збити виделкою.

05

Кожен квадратик змастити збитим яйцем і викласти в центр трохи гарбузової начинки. Зверху присипати цукром і корицею, скрутити тісто конвертиком. При цьому добре склеїти краї.

06

Деко знову змастити олією і викласти на нього готові конвертики. Деко поставити в розігріту до 180°С духовку і випікати близько 30-40 хвилин до рум'яного кольору.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв