Гарбузово-яблучний пудинг з манною крупою - Image

Гарбузово-яблучний пудинг з манною крупою

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

За складом інгредієнтів, дане блюдо сміливо можна адресувати дітям. Вони будуть просто в захваті від гарбузово-яблучного пудингу. Але й дорослі теж, звичайно, гідно його оцінять. Цей десерт не тільки приголомшливий на смак, але дуже корисний. Цей пудинг справедливо можна назвати лікувальним. Його необхідно включити в раціон харчування тим, хто страждає від гіпертонії, хвороб нирок і серця, адже в гарбузі і яблуках міститься багато корисних речовин. Готовий пудинг при бажанні подається з варенням, морозивом, згущеним молоком і прикрашається ягодами, підсмаженими горіхами або кокосовою стружкою.

Продукти для рецепту

Гарбуз Хоккайдо
52.70 - 79.90

Гарбуз Хоккайдо

за 1 кг

Інгредієнти

Гарбуз Хоккайдо

100 г.

Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г

100 г.

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

50 мл.

Крупа манна фасована

50 г.

Цукор Ваш Цукор 10кг

10 г.

Масло вершкове домашнє

20 г.

Яйце куряче С0 1шт

0,5 шт.

Етапи приготування

01

Гарбуз очистити і подрібнити в блендері. Нагріти молоко в каструлі, додати гарбуз, тушкувати до напівготовності.

02

Яблука очистити від насіння і серцевини. Подрібнити в блендері, додати в каструлю з гарбузом, тушкувати до готовності гарбуза.

03

Додати в каструлю манну крупу, варити 5 хвилин, помішуючи.

04

Остудити суміш, додати цукор, яєчний жовток і окремо збитий білок, перемішати. Вилити суміш у змащену форму, поставити в духовку до готовності, при температурі 180°C. Подавати при бажанні з морозивом/згущеним молоком.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат із копченою скумбрією

Салат із копченою скумбрією

6

25 хв