Теплий середземноморський салат із баранини - Image

Теплий середземноморський салат із баранини

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Національна кухня Середземномор'я включає в себе кілька ідентичних кухонь, схожих між собою за рахунок використання в стравах певного набору продуктів. Особливість теплого середземноморського салату із баранини в тому, що основні інгредієнти (м'ясо, перець і баклажани) обсмажуються на грилі. Продукти, приготовані на грилі – здорова альтернатива стравам зі смажених продуктів. Запікати червоний перець необхідно шкіркою вгору, попередньо видаливши насіння і білі мембрани. Баклажани наріжте по діагоналі. Овочі обсмажувати на грилі до рум'яної скоринки. Замариновану баранину необхідно нарізати поперек волокон. Смачно і колоритно.

Продукти для рецепту

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
319.00 - 549.00

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

250 мл

Інгредієнти

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

130 г.

Часник

4 шт.

Кмин Еко римський 15г

2 ч. л.

Спеція Перець чорний мелений

1 ч. л.

Баклажани гриль

5 шт.

Помідори Helcom сушені з журавлиною в олії 327мл

100 г.

Квасоля зелена стручкова McCain Veggie P!ckers Темпура швидкозаморожена 1кг

150 г.

Огірки солені

1 шт.

Маслини Маестро де Оліва чорні без кісточки 360г

150 г.

Рукола 50г

100 г.

Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл

1 ст. л.

Етапи приготування

01

Змішати в мисці 60 мл. оливкової олії, дрібно нарізаний часник, кмин і чорний перець. Перемішати суміш, залити м'ясо в окремій ємності, дати настоятися м'ясу.

02

Розігріти сковороду-гриль. Перець очистити, нарізати середніми шматочками. Обсмажити на сковороді перець, після чого перекласти в пакет, залишити на деякий час охолонути, потім зняти шкірку з перцю.

03

Розігріти сковороду-гриль повторно. Баклажани нарізати шматочками, змішати з 60 мл. оливкової олії. Обсмажити на сковороді баклажани 2-3 хвилини з обох сторін.

04

Замариноване м'ясо покласти на гриль, обсмажити по 4 хвилини з кожного боку, після чого покласти у фольгу на 5 хвилин.

05

Відварити в підсоленій воді квасолю. Після, промити під водою.

06

М'ясо нарізати тонкими шматочками, змішати в мисці разом з перцями, баклажанами, помідорами, додати також нарізаний огірок, додати квасолю й маслини. Всипати руколу. Ретельно перемішати. Залити заправкою, додати за смаком сіль.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Останні додані рецепти