Суп із баранини з горохом, фрикадельками і томатом - Image

Суп із баранини з горохом, фрикадельками і томатом

Кількість порцій: 4Час приготування: 4 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Це рецепт супу з азербайджанської кухні. Для супу доцільно використовувати лопаточну частину і грудинку. При замочуванні гороху на ніч, на стакан гороху в миску слід додати 1/2 чайної ложки соди. Завдяки цьому, будь-який горох розвариться. Не забудьте добре промити від соди горох і тільки після цього кидайте його в суп. Горох може викликати здуття живота, але щоб уникнути неприємних явищ в кишечнику, рекомендується додавати в суп багато дрібно нарізаного кропу. У фрикадельки можна додати сушену м'яту, це додасть супу специфічний аромат і смак. Під час готування страви важливо, щоб усі інгредієнти були свіжі та екологічно чисті.

Інгредієнти

Баранина

600 г.

Рис

100 г.

Горох

100 г.

Цибуля ріпчаста

2 шт.

Помідори

300 г.

Морква

1 шт.

Яйце куряче

1 шт.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Зелень

1 пучок

Етапи приготування

01

Горох замочити у воді на ніч. М'ясо відділити від кісток. Зварити бульйон з кісток.

02

Процідити бульйон. Довести до кипіння, всипати горох, варити до готовності гороху, додати за смаком сіль.

03

Відварити рис до напівготовності.

04

М'ясо пропустити через м'ясорубку. Додати до м'яса рис, сіль і перець, яйце, перемішати всі інгредієнти, зробити фрикадельки. Додати до супу.

05

Цибулю нашаткувати, обсмажити на розігрітій сковороді з додаванням бульйону. Додати цибулю в суп. Варити 3 хвилини.

06

Моркву натерти на тертці, додати в суп, варити протягом 5 хвилин.

07

З помідорів зняти шкірку, додати в суп, варити 10 хвилин. Готовий суп при подачі прикрасити подрібненою зеленню.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Суп із баранини з горохом, фрикадельками і томатом – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua