Суп з філе хека - Image

Суп з філе хека

Кількість порцій: 8Час приготування: 1 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Коли організм прагне розвантаження і хоче чогось легкого, поживного і смачного – прислухайтеся до нього. І приготуйте суп із філе хека. Біла морська риба, без кісток, зробить страву ніжною й ідеально наситить всю сім'ю корисним обідом.

Продукти для рецепту

Хек тушка свіжоморожена
179.00 - 215.00

Хек тушка свіжоморожена

за 1 кг

Інгредієнти

Хек тушка свіжоморожена

1кг

Борошно 7 1кг

4 ст. л

Картопля фасована

8шт

Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л

4 ст. л

Вершки Mlekovita ультрапастеризовані 30% 1000мл

20мл

Бульйон Еко Велика ложка грибний 11г

400мл

Морква

2шт

Петрушка 70г

за смаком

Цибуля

3шт

Масло вершкове домашнє

100г

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Філе хека наріжте кубиками та розділіть на 2 частини. Одну частину потушкуйте в соняшниковій олії з дрібно нарізаною цибулею та натертою морквою.

02

В іншу каструлю налийте воду, додайте нарізану картоплю, петрушку та другу частину риби. Залиште варитися на 20 хв.

03

На пательні на вершковому маслі трохи обсмажте борошно. Долийте у суміш 1 склянку бульйону.

04

У каструлю з рибою та картоплею викладіть тушкований з морквою і цибулею хек, додайте обсмажене борошно та вершки. Варіть ще 20 хв. Суп подавайте гарячим. Смачного!

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв