Сендвічі з тушкованою яловичиною і зеленою цибулею - Image

Сендвічі з тушкованою яловичиною і зеленою цибулею

Кількість порцій: 4Час приготування: 3 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Сендвіч - їжа швидкого приготування, він популярний за сніданками, на пікніках, у дорозі. Сендвіч багато в чому схожий з бутербродом, відмінність полягає в тому, що в ньому начинка міститься між двох тонких скибочок хліба (булочки). Для приготування сендвічів зазвичай використовуються спеціальні булочки, але можна взяти і формовий хліб. Ваш сендвіч буде смачнішим, якщо перед тим, як покласти на скибочку хліба начинку - м'ясо, сири, овочі, рибу (все, що зазначено в обраному вами рецепті) – її змащують гірчицею або майонезом, тертим хріном і т.д., потім укладають обрану начинку, а зверху - другу скибочку хліба, також попередньо змащену.

Продукти для рецепту

Яловичина піджарка
279.90 - 329.90

Яловичина піджарка

за 1 кг

Інгредієнти

Яловичина піджарка

600 г.

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

0,5 шт.

Часник

1 шт.

Сіль Єгипет

0,5 ч. л.

Спеція Перець чорний мелений

0,5 ч. л.

Вода негазована Аквуля 2л

130 мл.

Томатна паста Marinado 25% 460мл

60 мл.

Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г

1 ст. л.

Крохмаль кукурудзяний Dr. Oetker 30г

0,5 ст. л.

Цибуля зелена Auchan пучок 75г

за смаком

Булка Селянська 50г

4 шт.

Етапи приготування

01

М'ясо нарізати, покласти в каструлю, додати до м'яса подрібнену ріпчасту цибулю, дрібно нарізаний часник і приправити сіллю і перцем. Окремо змішати воду з томатною пастою, залити цією сумішшю м'ясо в каструлі. Поставити каструлю на вогонь, довести до кипіння, зменшити вогонь, накрити кришкою, варити протягом 105-120 хвилин, до м'якості м'яса. Після чого, витягнути м'ясо з каструлі, остудити. Порвати м'ясо на маленькі шматочки.

02

У мисці змішати крохмаль з невеликою кількістю води, вилити суміш у глибоку сковороду. Додати сюди ж 130 мл. соусу з під м'яса і всипати коричневий цукор. Поставити на вогонь, довести до кипіння, варити до загустіння соусу 1-2 хвилини. Додати в сковороду м'ясо, перемішати.

03

Булки розрізати уздовж навпіл, на нижню викласти м'ясну начинку, зверху посипати зеленою цибулею і накрити зверху другою половинкою булки. Подавати відразу ж.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв