
Грибний пиріг
У наш час нескладно знайти рецепт пирога. На багатьох сайтах є велика кількість рецептів пирогів, як солодких так і не солодких. Ми вам пропонуємо рецепт грибного пирога. Ви запитаєте чим він кращий за інших? Ми вам відповімо на це питання. По-перше наш грибний пиріг дуже простий у приготуванні, і це надає йому величезний плюс. Адже, всього за дві години, причому майже годину ви будете його тільки випікати, займаючись при цьому своїми справами, на вашому столі буде стояти чудова, паруюча страва з грибів. По-друге пиріг, приготований по-нашому рецепту, здивує вас своєю ніжністю, м'якістю і оригінальним смаком, завдяки особливому набору продуктів. Ці переваги не можуть вас не змусити приготувати грибний пиріг.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
250 г
Сіль Єгипет
за смаком
Вода негазована Аквуля 2л
60 мл
Гриби Гливи
900 г
Масло вершкове домашнє
20 г
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
20 мл
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
20 г
Кмин Еко римський 15г
10 г
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
70 г
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
475 мл
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
475 мл
Горіх мускатний Auchan мелений 55г
за смаком
Яйце куряче С0 1шт
6 шт.
Етапи приготування
01
Змішати склянку борошна з сіллю. Додати вершкове масло, змішати міксером на найнижчій швидкості. Поступово додати решту борошна і холодну воду. Перемішати все до однорідної маси.
02
Тісто замісити, згорнути в кулю, обернути в харчову плівку. Покласти в холодильник на 1 годину. Форму для пирога змастити маслом.
03
Дістати тісто, тонко розкачати на присипаної борошном поверхні. Перекласти тісто у форму, зробивши бортик з тіста близько 3 см. Поставити форму з тістом в холодильник на 20 хвилин.
04
Духовку розігріти до 160 градусів. Застелити тісто папером для випічки і зверху засипати сухою квасолею. Випікати протягом 30-40 хвилин до золотистої скоринки. Обережно дістати квасолю і папір. Основу охолодити.
05
Гриби помити і нарізати кубиками. Нагріти в сковороді олію. Викласти нарізані гриби, додати сіль і перець. Тушкувати близько 5 хвилин, поки гриби не почнуть ставати м'якими. Зменшити вогонь до середнього, викласти вершкове масло, нарізану цибулю і кмин. Тушкувати близько 10-12 хвилин, потім охолодити.
06
Змішати до однорідного стану молоко, вершки, яйця, 1,5 чайної ложки солі, перець і мускатний горіх. Сир натерти на тертці. Викласти на дно основи пирога третину сиру і половину грибів. Залити половиною суміші гриби.
07
Додати ще третину сиру і гриби. Вилити другу половину молочної суміші і додати останню третину сиру. Випікати близько 90 хвилин. Коли пиріг буде готовий, охолодити і дістати з форми.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів