
Хліб з бананом
Чи пробували Ви банановий хліб? Ні? Тоді саме час приготувати цей ароматний хлібець. Banana bread більше схожий на пиріг: він солодкий, десертний, з бананом і горішками. Банани краще взяти дуже стиглі, з коричневими цятками на шкірці. Заодно утілізіруєте непридатний в їжу фрукт. Вони будуть легко розминатися і змішаються з тістом до однорідної маси. Розминати банани можна виделкою або за допомогою блендера. В останньому випадку тісто буде більш рідким. Після духовки дати хлібу дійти на столі. Якщо наріжете його гарячим, Вам може здатися, що він недопечений. Насправді це не так: хліб повинен бути злегка вологим всередині.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно Вілія з твердих сортів пшениці 1кг
225 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
1 ч. л.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Масло вершкове домашнє
75 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г.
Волоський горіх
50 г.
Банани SantaVita сушені 100г
4 шт.
Етапи приготування
01
Збити вершкове масло з цукром, додати яйця і продовжувати збивати. Додати розпушувач. Просіяти туди борошно, замісити тісто.
02
Додати пюре з бананів і подрібнені горіхи. Ретельно перемішати.
03
З отриманого тiста сформувати комок у формі батона і викласти на деко з папером для випікання (або у форму для хліба).
04
Випікати в духовці протягом приблизно 50 хвилин при температурі 180°C. Охолодити і подавати до столу.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів