
Галети з помідорами і козячим сиром
У сучасній кулінарії стали популярними галети з прісного тіста з різного борошна з додаванням масла з овочевою, м'ясною, рибною або фруктовою начинкою. Запропонована в цьому рецепті випічка - невеликі, плоскі, круглі пироги (галети), випечені на деко без використання дріжджів. У Вас повинно вийти шість смачних, ароматних галет. Поєднання таких інгредієнтів для начинки, як козячий сир, оливкова олія, базилік, помідори черрі гарантує успіх наших галет у всіх, хто їх спробує.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
180 г.
Помідори черрі Polan мариновані 660г
12 шт.
Сир козячий Entrepinares
200 г.
Базилік у горщику
100 г.
Масло вершкове домашнє
110 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
за смаком
Етапи приготування
01
Вершкове масло загорнути у фольгу, прибрати на 45 хвилин у холодильник. У мисці змішати борошно з сіллю. Натерти вершкове масло в борошняну суміш. Скропити суміш у мисці 2 ст. л. холодної води. Замісити тісто
02
Перекласти тісто в пакет, прибрати в холодильник на 30-40 хвилин. Духовку розігріти до 220°C. Розкачати тісто на присипаному борошном столі в лист. Вирізати кола, викласти їх на змащене маслом деко.
03
Викласти на кожне коло тіста подрібнений базилік, викласти зверху нарізані помідори. Покришити сир зверху. Загорнути краї тіста, щоб вийшли бортики. Посолити і поперчити за смаком. Збризнути оливковою олією. Випікати протягом 10-15 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів