
Фаршировані грибами і чебрецем курячі грудки в тісті
Курячі грудки – найсмачніша і ніжна частина курки. До того ж, дієтична і корисна. Фаршировані грибами і чебрецем курячі грудки в тісті – непересічна ароматна страва із соковитою начинкою всередині. Подавати її можна зі свіжими овочевими салатами. Грудки посолити і поперчити за смаком. Щоб отрамати велику кишеню для начинки, необхідно спочатку зробити в грудці поздовжній розріз, потім два глибоких бічних надрізи, заглиблюючись в сторони. Усередині також посолити. Перед тим, як відправити страву в духовку, зробити поперечні надрізи на тісті ножем. Змастити можна як яйцем, так і молоком. При бажанні посипати кунжутним насінням.
Інгредієнти
Грудинка куряча
4 шт.
Печериці
150 г.
Цибуля-шалот
2 шт.
Чебрець
0,5 ст. л.
Тісто листкове
500 г.
Масло вершкове
100 г.
Яйце куряче
1 шт.
Етапи приготування
01
Розтопити вершкове масло на сковороді, обсмажити нарізану цибулю. Додати чебрець, очищені і нарізані гриби. Обсмажувати 3-4 хвилини. Рідина повинна випаруватися. Після, остудити.
02
У грудці зробити збоку поздовжній надріз, в отвір покласти грибну суміш зі сковороди.
03
Розкачати тісто, розділити на чотири частини. Обернути грудки в тісто, краї тіста змастити збитим яйцем, защипнути.
04
Деко збризнути водою, викласти грудки на деко. Змастити зверху тісто яйцем. Запікати протягом 30-35 хвилин у попередньо розігрітій духовці до температури 200°C.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів