
Шоколадний торт на червоному вині
Шоколадний торт на червоному вині допоможе влаштувати у вашому будинку справжнє німецьке чаювання. Рецепт десерту родом з Німеччини, а тому дасть вам зрозуміти, чим же живуть німці. На смак торт нагадає вам про глінтвейні - ароматний, п'янкий і зігріваючий. Готувати таку смакоту дуже просто. Вам варто тільки пам'ятати, що всі інгредієнти повинні бути кімнатної температури. П'янкий аромат цього торта зведе з розуму кожного. А сир маскарпоне додасть тісту ніжності, зробить смак пікантним і незабутнім. Сміливо беріть пляшечку вина, шоколадний торт і влаштовуйте романтичну вечерю. Насолоджуйтесь!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
100 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
230 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
2 шт.
Вино Bastida Me Gusta червоне 0,75л
150 мл.
Екстракт Carmencita ванільний 150мл
8 г.
Борошно 7 1кг
150 г.
Какао-порошок Аромікс 100г
60 г.
Сода харчова 500г
3 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
5 г.
Сіль кухонна харчова 1кг
3 г.
Сир Mlekoma Маскарпоне 250г
120 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
120 г.
Етапи приготування
01
Розігріти духовку до 160°C та підготувати форму діаметром 17 см. Збити вершкове масло з цукром та ваніллю (5 г.) у великій мисці до отримання однорідної маси. Додати яйце та жовток, збити, потім додати вино та перемішати. Просіяти всі сухі інгредієнти, та змішати. Вилити тісто в підготовлену форму, випікати протягом 25-30 хвилин.
02
Потім приготувати крем. Для цього збити сир маскарпоне та вершки окремо. Збиваючи вершки, додати до них цукор (30 г.) та ванільний екстракт (3 г.). Після цього акуратно з'єднати та перемішати готову суміш вершків та маскарпоне. Їх разом теж можна злегка збити.
03
Охолоджений спечений торт покрити кремом та посипати какао-порошком.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів