Салат з цукіні з сиром і бальзамічним оцтом  - Image

Салат з цукіні з сиром і бальзамічним оцтом

Кількість порцій: 4Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Смачний і корисний теплий салат з цукіні. Ніжні, м'які і злегка гострі на смак скибочки цукіні з зеленню і підталим сиром, який тягнеться . Відмовитися від такого складно, навіть тим, хто не любить овочеві страви або цукіні. Такий салат підійде і як гарнір до м'яса, риби, птиці. Сир можете брати будь-який за смаком, але обов'язково твердих сортів (або в поєднання з м'якими, наприклад, з моцарелою або фетою). За смаком в салат можна додати запечені або приготовані на грилі помідори, солодкий перець, ріпчасту цибулю, гриби (особливо печериці), картоплю (особливо молоду), баклажани. Якщо ви готуєте салат в сезон кабачків, то можете замінити цукіні кабачками. Заправку можна замінити на сметану з зеленню або майонезом.

Інгредієнти

Цукіні

600 г.

Олія оливкова

40 мл.

Часник

2 зуб.

Оцет бальзамічний

20 мл.

Зелень

30 г.

Сир твердий

100 г.

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

Цукіні помити і нарізати кільцями (скибочками). Обсмажити цукіні на оливковій олії.

02

Часник очистити від лушпиння. Вичавити на скибочки обсмаженого цукіні часник.

03

Зелень помити, просушити і подрібнити. Сир натерти на крупній тертці.

04

Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку (оливкову олію з оцтом) і перемішати салат.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв