
Закуска з нуту і маслин
Готується ця закуска швидко, з простих продуктів. Нут (турецький горох) - бобова рослина, з його бобів готують чимало смачних і оригінальних страв. Смачні бутерброди виходять з нутом, маслинами, печерицями та шинкою. У рецептах часто зустрічається консервований нут. Якщо замочити, а потім відварити сухий нут, то практично вийде той же самий продукт. Закуску з нуту і маслин можна подавати і у вигляді сендвічів. Ця закуска з нуту збагатить ваш організм білками і вуглеводами, як і всі бобові культури. Нут - гарне джерело рослинного білка і клітковини. Спробуйте і не розчаруєтеся.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Нут Auchan консервований 425мл
400 г.
Маслини Oscar без кісточки 300г
50 г.
Цибуля червона
0,5 шт.
Лимон
0,5 шт.
Петрушка 70г
1 пучок
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
за смаком
Етапи приготування
01
Маслини порізати дрібними шматочками. Частину маслин залишити для прикраси.
02
Цибулю очистити від лушпиння та дрібно нарізати.
03
Петрушку промити і також дрібно нарізати.
04
З половинки лимона зняти акуратно цедру, а потім видавити з нього сік.
05
У мисці змішати консервований нут, дрібно нарізані маслини, цибулю, петрушку, цедру і сік лимона. За смаком додати сіль і перець і добре перемішати.
06
Потім трохи товкачем розім'яти масу, але вона не повинна виглядати як пюре. Після чого додати трохи оливкової олії і перемішати.
07
Решту маслин нарізати кружечками. Масу намазати на скибочки хліба, зверху прикрасити кружечками маслин і подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів