Яєчні котлетки - Image

Яєчні котлетки

Кількість порцій: 6Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Так, Ви не помилилися: запропоновані котлетки готують зі зварених круто яєць, натертих на крупну тертку. Смачно, просто в приготуванні і бюджетно! Відпочиньте від м'ясних котлет. Поєднання варених яєць із зеленню дуже гармонійне і використовується в багатьох стравах, наприклад, в начинці для пиріжків. Порада: котлетки за цим рецептом зручніше ліпити, змочивши руки водою. За бажанням в яєчний "фарш" можна додати консервований горошок. Поекспериментуйте зі спеціями. Подавати страву можна зі сметаною, прикрасивши зеленню. Ці котлетки хороші як в гарячому, так і в холодному вигляді.

Інгредієнти

Яйця

6 шт.

Зелена цибуля

1 пучок

Крупа манна

2 ст. л.

Борошно

1 ст. л.

Сметана

1 ст. л.

Кріп

1 пучок

Олія соняшникова

за смаком

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Яйця відварити в круту. Далі потерти на крупній тертці.

02

Перекласти натерті яйця в глибоку миску. Зелень дрібно посыкти і перекласти до яєць.

03

Додати в миску борошно і манку. Посолити, поперчити. Додати сметану. Гарненько перемішати.

04

З маси сформувати котлетки.

05

Розігріти сковорідку з соняшниковою олією, викласти в неї котлетки і обсмажувати їх з двох боків до золотистої скоринки.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв