
Вафлі з пармезану
Вафлі з пармезану, без сумніву, сподобаються любителям сирної випічки. Щоб надати вафлям різні відтінки смаку, за бажанням в процесі приготування можна додати до сирної маси подрібнену зелень, зокрема петрушку і кріп. Можна поекспериментувати з тархуном і чебрецем. Хочете отримати десертний варіант, шукайте цікаві добавки. Якщо у Вас немає форми для вафель, використовуйте деко, накритий листом пергаменту. Пармезанові вафлі за запропонованим рецептом подають до супів, зелених салатів, гарячих овочевих страв і страв з риби.
Інгредієнти
Сир пармезан
300 г.
Борошно пшеничне
1 ст. л.
Масло вершкове
за смаком
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до 180°C. Форму для випікання вафель змастити маслом.
02
У мисці змішати тертий сир і борошно, перемішати.
03
Викласти тісто у форми для вафель, поставити в духовку, випікати протягом 10 хвилин.
04
При подачі покласти зверху на вафлі шматочок вершкового масла.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів