
Цвітна капуста, обсмажена в сухарях
Якщо ви любитель цвітної капусти, вам сподобається цей рецепт. Тут її смак зберігається практично незмінним, але вона набуває нових властивостей - стає хрусткою і з апетитною золотистою скоринкою. Якщо ви хочете трохи поекспериментувати, додавайте до панірувальних сухарів будь-яку подрібнену зелень за смаком - свіжу або суху - це може бути петрушка, кріп, базилік, орегано ... Приправи також можна використовувати будь-які на ваш розсуд, але не перестарайтеся, все-таки у цвітної капусти дуже тонкий смак, тому його дуже легко перебити.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Капуста цвітна
700 г
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Спеція Базилік сушений
2 ст.л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Приправа Ласочка Пава приправа універсальна 30г
за смаком
Етапи приготування
01
У великій каструлі доведіть воду до кипіння.
02
Тим часом розділіть цвітну капусту на окремі великі суцвіття. Посоліть киплячу воду і відваріть в ній капусту протягом 10 хвилин.
03
Потім злийте воду, остудіть капусту і розділіть її на на ще дрібніші суцвіття.
04
Яйця злегка збийте виделкою з сіллю і перцем.
05
Сушений базилік або іншу зелень (якщо вона свіжа - дуже дрібно поріжте її) з'єднайте з панірувальними сухарями. Також до сухарів можна додати будь-які прянощі і приправи за смаком, якщо ви хочете більш ароматну паніровку.
06
У сковороді розігрійте олію.
07
Кожне суцвіття капусти спочатку вмочіть в яйця, потім обваляйте в панірувальних сухарях
08
Обсмажте капусту в розігрітій рослинній олії з двох боків до золотистого кольору.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів