Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти легкий осінь › Гарбуз у молоці
Гарбуз у молоці

Гарбуз у молоці

Ви – прихильник «здорових» страв? Тоді гарбуз в молоці доведеться Вам до душі і безсумнівно сподобається Вашим дітям. Гарбуз – корисний і універсальний продукт, багатий вітамінами і мінералами. Цей овоч містить рідкісний вітамін Т, так званий картінін, що прискорює обмінні процеси організму і активно спалює жири. Не переваріть гарбуз, і відмінний смак страви, не дивлячись на її невибагливість, гарантований. Борошно обсмажувати в олії до світло-жовтого кольору. Разом з цукром можна додати ваніль, корицю і кардамон. Шматочки гарбуза виходять соковитими і солодкими, а молоко, в якому тушкувався гарбуз, робить їх м'якими і ніжними.

Кількість порцій 4
Час приготування 20 хв

  1. 1. Гарбуз — 800 г.
  2. 2. Борошно пшеничне — 2 ст. л.
  3. 3. Молоко — 300 мл.
  4. 4. Цукор — 1 ст. л.
  5. 5. Олія рослинна — 1,5 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Гарбуз очистити від шкірки і насіння. Поставити каструлю з водою на вогонь, покласти в неї нарізану маленькими шматочками гарбуз, відварити до готовності. Після, остудити і висушити.

  2. Нагріти сковороду із рослинною олією, всипати муку, трохи обсмажити. Влити молоко, додати цукор, перемішати.

  3. Додати шматочки гарбуза в сковороду, довести до кипіння.