Шашлик в каструлі - Image

Шашлик в каструлі

Кількість порцій: 3Час приготування: 45 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Звичайно ж, літо приносить нам можливість поласувати смачненьким, але що робити, коли на дворі пора, яка не пыдходить для проведення пікніків на природі? Це не проблема, адже ми можемо запросто приготувати шашлик в каструлі без остраху за отриманий результат. Такою стравою ви можете порадувати своїх близьких в будь-який день, цим самим надати йому дещо святкового відтінку. А використання баранини, як основного компонента шашлику, надасть йому смаку витонченості та колоритного природного запаху. Картину доповнить букет барвистої зелені для підкреслення свіжості та неперевершеного аромату. Розбавить букет цих смакових властивостей надзвичайно корисний гранатовий сік. Споживаючи такий феєричний коктейль прямо вдома, ви обовязково поринете в спогади про незабутнє літо.

Продукти для рецепту

М'ясо свиняче котлетне охолоджене
151.09 - 219.00

М'ясо свиняче котлетне охолоджене

за 1 кг

Інгредієнти

М'ясо свиняче котлетне охолоджене

700 г.

Сік гранатовий відновлений 1л

100 мл.

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

300 г.

Салат Пучок-Свіжачок Бебі шпинат 75г

20 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Перець чорний Kotanyi горошок 70г

за смаком

Олія соняшникова салатна 500мл

3-4 ст.л.

Етапи приготування

01

Для приготування шашлику в домашніх умовах знадобиться каструля з товстими стінками і дном.

02

М'ясо баранини (або інше) промити і просушити. Нарізати порційними шматками. Посолити і поперчити, додати за бажанням спеції. У каструлі нагріти олію до дуже гарячого стану і помістити м'ясо. Обсмажити м'ясо протягом 5 хвилин на великому вогні, перевертаючи, щоб добре зарум'янилося.

03

До м'яса додати нарізану кільцями або півкільцями ріпчасту цибулю, обсмажити протягом 5-10 хвилин. Додати гранатовий сік, добре перемішати і зняти з вогню. М'ясо доповнити зеленню. Подавати гарячим.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв