
Самбусики
Арабська кухня вміє дивувати, і рецепт самбусиків тому підтвердження. Араби вживають усі різновиди м'яса, крім свинини. Але традиційно, основою цієї страви є бараняче м'ясо. Хто не вживає таке м'ясо, можуть замінити будь-яким іншим, на свій смак. Незвичайні "арабські пиріжки" з начинкою із фаршу і сиру наситять вас вдосталь. Що ще може об'єднати дві абсолютно різні національності, як не бажання смачно і ситно попоїсти?! Пропонуємо прямо зараз зануритися в кулінарний світ східних країн, приготувавши хрусткі пиріжки з начинкою. Східна казка у вас на кухні може початися миттєво, і триватиме від початку приготування до апетитного поїдання дивовижної випічки.
Інгредієнти
Борошно
250 г.
Фарш
300 г.
Цибуля
1 шт.
Сир фета
100 г.
Бринза
3 ст. л.
Часник
2 зубчика
Петрушка
30 г.
Масло вершкове
50 г.
Олія
50 г.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Цибулю нарізати дрібними шматочками. Подрібнити 2 зубчики часнику. Змішати все з фаршем.
02
Обсмажити фарш на рослинній олії. Поки готується начинка, підготувати наступні інгредієнти: петрушку посікти, сир фета і бринзу нарізати на дрібні шматочки.
03
В остиглий фарш додати сирну масу (раніше нарізану). Посипати чорним перцем. Ретельно змішати.
04
Борошно просіяти на поверхню. Додати вершкове масло і соняшникову олію по 50 г. Сюди піде 5 ст. л. води. З цих інгредієнтів вимісити тісто і залишити на 10 хвилин.
05
Розкатати тісто в тонкий пласт. Вирізати з нього кружечки (діаметр 10 см.). Викласти в них фарш і закріпити краї вилкою. Готові самбусики помістити на пергамент і збризнути олією. Випікати в розігрітій до 180ºС духовці 20 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів