
Салат з пекінською капустою і креветками
Цей смачний, вишуканий, корисний салатик стане Вашим кращим перекусом або навіть вишуканою вечерею за келихом вина. Готується просто і швидко, ніяких зусиль не вимагає, особливо якщо Ви вирішите використовувати вже зварені очищені креветки. Можна також взяти заморожені, однак їх потрібно попередньо очистити і відварити. Для святкового застілля рекомендуємо використовувати великі королівські креветки: салатик буде виглядати в рази ефектніше і вже точно не залишиться без уваги гостей. Традиційна для Китаю, але встигша нами полюбитися пекінська капуста, кисло-солодкі яблучка і хрусткий огірок роблять страву свіжою і легкою. Цікава заправка з майонезу та кетчупу надає пікантну нотку.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Креветки 90/120
400 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
15 г.
Майонезний соус ТОРЧИН® Tasty Mayo з кетчупом 190г
15 г.
Яблуко Джонапринц 70+
160 г.
Огірки солені
160 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Капуста Пекінська
200 г.
Етапи приготування
01
Креветки відварити в підсоленій воді протягом декількох хвилин. Яблука і огірки помити і нарізати соломкою.
02
Капусту помити, зняти верхні листки, дрібно нашаткувати. Змішати майонез з кетчупом.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів