Салат "Ситий пан" - Image

Салат "Ситий пан"

Кількість порцій: 1Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Смажена картопля і свинина надають страві приємний смак, салат виходить смачним і ароматним. Листя салату краще не різати, а рвати. Важливо, щоб вони не пустити сік до того, як салат буде готовий, і зберегли свою форму. Підготовлена для смаження натерта картопля повинна бути сухою. Яйце для салату відварюється без шкаралупи, щоб воно зберегло форму. Воду потрібно довести до кипіння і зменшити вогонь. Головне, щоб вода не почала "вирувати". Розбивають яйце і варять близько однієї хвилини - яйце не повинно зваритися круто. Після цього яйце шумівкою викладають на салат. Інгредієнти салату не перемішують. Блюдо просто ідеально підходить до святкового столу.

Продукти для рецепту

Картопля фасована
55.20

Картопля фасована

за 1 кг

Інгредієнти

Картопля фасована

1 шт.

Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г

30 г.

Петрушка 70г

1 пучок

Базилік у горщику

1 пучок

Сіль Єгипет

10 г.

Оцет столовий Руна 9% 0,75л

20 г.

Помідори черрі Polan мариновані 660г

3 шт.

Гриби намеко Novus мариновані 530г

50 г.

Вирізка свиняча

100 г.

Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт

1 шт.

Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л

за смаком

Етапи приготування

01

Листя салату крупно порвати. Свинину нарізати соломкою і викласти на листя салату.

02

У воду додати сіль, оцет, зварити яйце. Розрізати на 4 частини і викласти в салат.

03

Натерти на дрібній тертці картоплю, промити і викласти на серветку.

04

Дрібно нарізати листя базиліка і петрушки, змішати з майонезом. Викласти зверху на свинину.

05

Смажити натерту картоплю на соняшниковій олії і висипати зверху на салат.

06

Прикрасити нарізаними помідорами черрі та маринованими грибами.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв