
Пряна буженина, запечена в духовці
Готувати їсти потрібно завжди, навіть якщо немає часу, особливо тим у кого сім'я і де є діти. На допомогу тоді приходить перевірений рецепт і хороший шматок м'яса. Саме такий рецепт ми вам і представляємо сьогодні. Часу на своє приготування пряна буженина займе від сили десять хвилин. Все що від вас буде потрібно це натерти моркву і маринадом обтерти м'ясо - все. Всі інші три години свою справу за вас буде робити духовка. Ви ж спокійно можете займатися своїми справами. Таку буженину можна вживати як самостійну страву, поливши, наприклад, її журавлинним або яким-небудь фруктовим соусом. На другий день, буженину можна вживати як закуску або ж давати дітям у школу на бутерброди.
Інгредієнти
Філе яловиче
1 кг.
Часник
3 шт.
Перець чорний мелений
0,5 ч. л.
Сіль
0,5 ст. л.
Морква
2 шт.
Лавровий лист (порошок)
1 ч. л.
Етапи приготування
01
Натерти моркву на дрібній тертці, викласти в миску, додати сіль, перець, подрібнений часник і лавровий лист, перемішати до однорідної консистенції.
02
Вздовж всієї поверхні м'яса зробити проколи ножем, натерти яловичину отриманою морквяною сумішшю, заштовхуючи її в проколи.
03
Духовку розігріти до 180°C, м'ясо зі спеціями покласти в кулінарний рукав, при цьому залишити невеликий отвір для повітря. Випікати 3-3,5 години. Подавати холодним.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів