
Молода картопля в беконі
Ніжна молода картопля в хрусткому «одягу» з бекону відразу стає набагато смачніше, ситніше і апетитніше – тепер вона не просто гарнір, а повноцінна друга страва, яка з легкістю замінить м'ясо або рибу. Картоплю можна подати також у якості оригінальної закуски до святкового застілля. Обсмажуючи в олії, бекон починає рясно виділяти сік і аромат, який і вбирає картопля, тим самим набуваючи нові смакові нотки. До речі, якщо Ви любите аромат розмарину або інших ароматних трав, спробуйте зробити в картоплі невеликі надрізи і вставити туди по одній гілочці цієї пряності – страва придбає новий смаковий відтінок. І готувати цю просту закуску зовсім не складно. Приємного Вам апетиту.
Інгредієнти
Дрібна молода картопля
8 шт.
Бекон
8 скибок
Рослинна олія
3 ст.л.
Сіль
за смаком
Чорний перець
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю добре вимийте і почистіть щіткою, при цьому зберігаючи шкірку. Опустіть в киплячу підсолену воду і відваріть в мундирі до готовності.
02
Після цього злийте воду, картоплю обсушіть і дайте трохи остигнути.
03
Загорніть кожну картоплину в скибку бекону, закріпіть зубочисткою
04
Обсмажте картоплю в беконі на сковороді до появи хрусткої скоринки. Посоліть, поперчіть і відразу ж подавайте.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів