Пюре з зеленого горошку з пармезаном - Image

Пюре з зеленого горошку з пармезаном

Кількість порцій: 2Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Хочете здивувати своїх близьких сьогодні? Якщо, так тоді приготуйте їм на обід або на вечерю прекрасну яскраву цікаву і неймовірно смачну страву - це пюре з зеленого горошку з пармезаном. Така страва відмінно прикрасить будь-який сумний стіл. Адже, ви тільки подивіться на його яскравий життєствердний зелений колір. Такий колір кого завгодно розвеселить і підніме настрій. Колір якось по-літньому виглядає. Тому, коли на дворі сіра осінь або сумна холодна зима обов'язково варто приготувати таке чудове пюре. І не тільки чудове, смачне, але і неймовірно корисне. У горошку міститься каротин, вітаміни А, С, Н і групи В. Горошок також багатий корисними мінералами і найбільше в ньому кальцію, сірки, магнію, заліза, фосфору, калію.

Інгредієнти

Заморожений горошок

300 г.

Сир Пармезан

50 г.

Сметана

550 г.

Часник

1 зубчик.

Гілочки м'яти

за смаком

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

Заморожений горошок покласти в каструлю і залити водою. Каструлю поставити на вогонь і додати до неї очищений зубчик часнику.

02

Горошок відварити до готовності і після чого відкинути на друшляк, щоб вся вода стекла.

03

Поки вода стікає, натерти сир на дрібній тертці.

04

Скласти горошок, сметану, сир і м'яту в чашку для блендера, посолити за смаком і ретельно перемішати до однорідного пюре.

05

Подавати пюре можна як гарнір до м'ясних або рибних страв.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв