Лимонно-кокосове печиво - Image

Лимонно-кокосове печиво

Кількість порцій: 8Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Якщо ви звикли годувати своїх близьких корисними і натуральними продуктами і вам захотілося побалувати їх чимось солоденьким - пропонуємо вашій увазі лимонно - кокосове печиво. Просте в приготуванні, ніжне і м'яке всередині , хрустке зовні , це печиво займе гідне місце серед ваших кулінарних шедеврів. Натуральний лимонний сік і цедра лимона надають йому кислинку, а кокосова стружка - солодкуватий присмак і аромат. Справжнє вершкове масло і свіжі яйця роблять наше печиво корисним і безпечним навіть для самих маленьких ласунів. А дітям старшого віку додадуть сили і енергії на цілий день.

Продукти для рецепту

Борошно 7 1кг
21.90

Борошно 7 1кг

1 кг

Інгредієнти

Борошно 7 1кг

200 г.

Цукор Ваш Цукор 10кг

120 г.

Масло вершкове домашнє

100 г.

Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт

1 шт.

Стружка кокосова

3 ст. л.

Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл

2 ст. л.

Цукор ванільний Auchan 8г

2 ч. л.

Розпушувач тіста Добрик 15г

0,5 ч. л.

Лимон

1 шт.

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

З лимона зняти цедру, натираючи на дрібній терці. З самого лимона вичавити 2 ст. л. соку.

02

Розтерти м'яке вершкове масло, цукор і ванільний цукор.

03

Додати в масу яйце, цедру, лимонний сік, сіль, кокосову стружку. Все ретельно перемішати.

04

Додати розпушувач і борошно частинами, вимішати до однорідності. Поставити в холодильник на 1-2 години.

05

Розділити тісто на 20 шматочків, скачати з кожної кульки. Розкласти їх на деко, кожен придавити рукою, щоб утворився коржик.

06

Поставити в розігріту до 180°C духовку на 20 хвилин.

07

Готові печива повністю остудити.

08

Подаючи на стіл, можна прикрасити ягодами.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв