Кокосовий бісквіт - Image

Кокосовий бісквіт

Кількість порцій: 10Час приготування: 45 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Хочеться чогось легкого, повітряного і малокалорійного? В цьому випадку, поспішаємо поділитися відмінним варіантом бісквіта з кокосовою стружкою. Класична страва і доповнення до чаю, а зробити його цікавішим допоможе ваніль, однієї чайної ложки буде цілком достатньо (на ваш розсуд). Приготувати просто, а ось відірватися буде неможливо. Як вже усім відомо бісквіт ще використовують для приготування тортів, ось такий він універсальний. Нескінченно довго можна розповідати про його смачні сторони, але правильне рішення - це просто спробувати і насолодиться "легкою красою". Приємний день вам гарантований!

Інгредієнти

Борошно

1 ст.

Цукор

1 ст.

Яйце

3 шт.

Маргарин

130 г.

Йогурт

200 г.

Кокосова стружка

100 г.

Розпушувач

1 ч. л.

Ванілін

за смаком

Етапи приготування

01

Міксером збити яйце, додати цукор і ванілін і також все разом збити.

02

Розтопити маргарин в посудині і додати до нього йогурт, стружку кокосову, борошно і розпушувач. Сформувати тісто.

03

Залити тісто в спеціальну форму і випікати при температурі 180°C близько 30 хвилин. Витягнути бісквіт з форми і дати йому охолонути.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Кокосовий бісквіт – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua