Домашній кекс - Image

Домашній кекс

Кількість порцій: 6Час приготування: 50 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Всі ми любимо іноді підсолодити собі життя шматочком солодкого, ніжного, ароматного кексу. Тому пропонуємо не втрачати часу, а приступити до виготовлення домашнього кексу. Адже, домашній кекс люблять усі. Його м'яке, ніжне, солодке і ароматне тісто просто тане в роті. З'Ївши шматочок такого кексу і сам мимоволі стаєш м'яким і ніжним, куди і дівається ця роздратованість і метушливість. Навколо помічається все тільки хороше і позитивне. А якщо ще й доповнити шматочок кексика чашечкою кави або ароматного чаю, то здається, що взагалі життя вдалося. Це здорово розслабить вас після виснажливого робочого дня і змусить забути про всі проблеми.

Інгредієнти

Масло вершкове

100 г.

Пудра цукрова

100 г.

Яйце куряче

4 шт.

Борошно пшеничне

250 г.

Молоко

40 мл.

Розпушувач

7 г.

Ванілін

5 г.

Етапи приготування

01

Вершкове масло з жовтками збити з цукровою пудрою в пухку масу. Всипати просіяне борошно з розпушувачем і ваніліном. Збити білки в піну. Додати молоко і довести тісто до однорідної консистенції.

02

Духовку розігріти до 200°C. Тісто вилити у форму (заповнювати на 3/4) і поставити в духовку. Випікати кекс близько 30-40 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв

Домашній кекс – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua