
Канапе грецькі для вечірки
Канапе - це маленькі закусочні бутербродики . Канапе - це закуска. Канапе - виник , як рецепт святкового частування . Найчастіше закуски канапе готують для фуршету , шведського столу , а також дуже часто роблять канапе на дні народження. Шари з продуктів для канапе прийнято пікантно скріплювати шпажками , завдяки цьому така закуска і вживається просто , і виглядає вигідно. Сьогодні ми вам представляємо прекрасний варіант канапе грецьких . Такі канапе дуже добре приготувати на святковий стіл. Колірна гамма овочів , які входять до складу канапе дуже яскрава , що надає краси нашої закусці . Дуже рекомендуємо приготувати вам таку закуску - ваші гості будуть у захваті.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Огірки солені
240 г.
Помідори черрі Polan мариновані 660г
400 г.
Сир Фета Світ Сир 45%
300 г.
Маслини Маестро де Оліва чорні без кісточки 360г
160 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Помідори черрі помити і висушити. Огірки помити і нарізати скибочками товщиною близько 0,5 см.
02
Сир фета нарізати кубиками. Маслини нарізати половинками.
03
На зубочистки або шпажки нанизувати по черзі сир, маслину, огірок, помідор черрі.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів