
Виноградне желе з хересом
Цей десерт не тільки здивує ваших близьких, а й запам'ятається їм надовго. Виноградне желе з хересом - п'янкий вид ласощів, що так і манять до себе. Готувати його зовсім не складно, а ще простіше насолоджуватися його незвичайним смаком. Солодкий виноград, який вбирав енергію сонця на морському березі, подарує солодкість десерту. А завдяки хересу ви відчуєте себе пристрасним, норовистим іспанцем. Адже ніщо не зрівняється з цим типом вина – серед додатків до їжі йому немає рівних. Подавши таку страву на стіл, будьте готові, що ще довго ніхто не наважиться доторкнутися до такої чарівної краси. Ви також можете прикрасити желе листочком м'яти, яка ще й доповнить багатий аромат десерту.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Лимон
1 шт.
Вода негазована Аквуля 2л
180 мл.
Яблуко Джонапринц 70+
2 шт.
Засіб чистячий Frosch Зелений виноград для ванної 500мл
1000 г.
Херес Sandeman Fino білий сухий 15% 0,75л
200 мл.
Спеція Кориця мелена
1 ч. л.
Кардамон Банка Спецій мелений 150г
1 ч. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
400 г.
Етапи приготування
01
Яблука нарізати шматочками. Лимон нарізати дольками. Помістити яблука і лимон в каструлю, влити вино і воду. Додати корицю і кардамон. Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити 1 год.
02
Ягоди винограду злегка розім'яти. Процідити відвар через дрібне сито, повернути в каструлю, додати ягоди і цукор. Ще раз довести до кипіння. Зменшити вогонь і варити 10 хв.
03
Розлити по келихах, дати охолонути і переставити в холодильник мінімум на 2 год.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів