
Імбирний ель
Англійське пиво має довгу багату історію і традиції, відмінні від традицій інших країн, що виробляють пиво. Ель - це англійський вид пива, вироблений швидким верховим бродінням при високій температурі. В Англії ель зафіксований в XV столітті, аналогічний напій без хмелю варили ще в VII столітті. До того, як до Англії привезли хміль з Нідерландів в XV столітті, слово «ель» вживалося виключно по відношенню до напоїв, отриманих в результаті бродіння без хмелю. До речі, в Англії та Ірландії п'ють глінтвейн, зварений на основі червоного вина або елю. Сьогодні ми вам і розповімо детально, як готувати цей чудовий напій без хмелю на основі імбиру. Ель буде дуже доречним, якщо подавати його холодненьким влітку в спеку.
Інгредієнти
Мінеральна вода
1 л.
Корінь імбиру
50 г.
Лимон
1 шт.
Мед
3 ч. л.
Етапи приготування
01
Лимон промити і акуратно зняти цедру.
02
Імбир почистити і також натерти на дрібній тертці.
03
Вичавити з лимона сік і змішати його з цедрою. Далі додати мед і тертий імбир. Усе гарненько перемішати, щоб мед повністю розчинився.
04
Суміш залишити настоюватися протягом 10 хвилин.
05
Після чого суміш додати в пляшку з мінеральною водою. Закрити кришкою і поставити в холодильник настоюватися.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів