Оладки з кабачкового пюре - Image

Оладки з кабачкового пюре

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Ми всі любимо млинці та оладки. А ось оладки з кабачків принесуть у ваш будинок запах і смак літа. Адже саме влітку ми більше всього насолоджуємося цим недорогим, але дуже корисним овочем. Разом з цією стравою ви подаруєте вашим домашнім велику кількість калію, фосфору, магнію, а також кальцію. Аби приготувати цю страву, вам не будуть потрібні дорогі інгредієнти. Також оладки підійдуть і людям, які дотримуються дієти. Адже кабачок дуже низькокалорійний і рекомендується при різних шлункових захворюваннях. Всього 20 хвилин - і їсти подано. А м'який смак страви стане ще ніжнішим, якщо ви поллєте оладки сметаною.

Інгредієнти

Кабачки

1 кг

Масло вершкове

30 г

Яйце

3 шт.

Сіль

за смаком

Цукор

40 г

Борошно пшеничне

400 г

Сода

2 г

Олія рослинна

100 мл

Етапи приготування

01

Кабачки помити, очистити, нарізати кубиками. Відварити в невеликій кількості води протягом 5 хвилин. Злити воду. Протерти кабачки в пюре або подрібнити в блендері. У протерте гаряче пюре покласти масло, розмішати і охолодити.

02

В охолоджене пюре вбити яйця, покласти сіль, цукор. Все це добре перемішати, після чого всипати потрохи борошно й соду. Потім тісто інтенсивно і швидко розмішати.

03

На сковороду налити трохи олії і нагріти. На розігріту сковороду ложками викладати тісто. Смажити по хвилині з кожного боку до золотистої скоринки. Подавати оладки гарячими, можна зі сметаною і кропом.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв

Оладки з кабачкового пюре – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua