Cуфле парове із судака з маслом - Image

Cуфле парове із судака з маслом

Кількість порцій: 2Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Хочете влаштувати собі дієтичний обід? Ви відчуваєте проблеми у виборі страви або продуктів для неї? Ми вам з радістю допоможемо. Вашій увазі пропонується рецепт страви "суфле парове із судака з маслом". Приготування цієї святкової для будніх днів страви не займе у вас дуже багато часу. Зате ви отримаєте море задоволення, коли будете виймати страву з пароварки, милуючись цим чарівним виглядом і запахом. Не менше цього вас порадує смак самої страви. Це суфле не залишить байдужого жодного любителя риби. Завдяки вдало підібраному соусу, страва набуде вишуканого відтінку. Суфле порадує вас своєю м'якістю і приємним смаком.

Інгредієнти

Риба

150 г

Масло вершкове

20 г

Борошно пшеничне

5 г

Яйце куряче

1 шт.

Молоко

40 мл

Етапи приготування

01

Рибу очистити, помити, відділити м'ясо від кісток. Половину риби відварити в підсоленій воді. Потім охолодити і змішати з другою (сирою) половиною риби. Тоді подрібнити в блендері або пропустити два рази через м'ясорубку.

02

Білок відокремити від жовтка. Борошно обсмажити на сухій сковороді, а потім по трохи влити молоко. Довести соус до загусання і з'єднати з рибним фаршем. Додати до маси жовток і половину вершкового масла.

03

Білок збити з дрібкою солі. Додати збитий білок до рибної маси і обережно перемішати. Формочки змастити маслом, що залишилося. Поставити в пароварку і варити близько 20 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Cуфле парове із судака з маслом – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua