Оладки шоколадні - Image

Оладки шоколадні

Кількість порцій: 5Час приготування: 45 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Тісто для запропонованих шоколадних оладок нічим по консистенції не відрізняється від тіста для звичайних оладок, а значить нагадує густу сметану. За бажанням в тісто можна додати корицю, яка добре підкреслить шоколадний смак оладок. Оладки за цим рецептом виходять ніжними і пишними, виглядають дуже апетитно. Пишність забезпечить сода, що вступила в реакцію з лимонним соком. У процесі смаження оладки збільшаться в розмірі. При подачі біла сметанка відмінно буде контрастувати з оладками шоколадного кольору. Витративши зовсім небагато часу, Ви приготуєте смачненькі "шоколадушкі" до сніданку або чаювання.

Продукти для рецепту

Кефір Зарог 2,5% 870г
58.00 - 59.80

Кефір Зарог 2,5% 870г

870 г

Інгредієнти

Кефір Зарог 2,5% 870г

400 мл.

Борошно пшеничне вищий гатунок

300 г.

Цукор Ваш Цукор 10кг

60 г.

Яйце куряче С0 1шт

1 шт.

Сода харчова 500г

2 г.

Какао-напій Юнга Какао з молоком 300г

40 г.

Лимон

20 г.

Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл

30 мл.

Етапи приготування

01

Кефір змішати з лимонним соком, цукром і яйцями. Трохи збити, а потім додати просіяне борошно з какао-порошком і содою. Довести тісто до однорідної консистенції.

02

Розігріти сковороду з рослинною олією. Викладати тісто столовою ложкою на сковороду і смажити оладки з двох сторін. Подавати зі сметаною або соусами.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв