
Салат із курки з картоплею, зеленим горошком та горіхами
Давно відома нам картопля іноді стає трохи набридлою, але саме вона в якості інгредієнта в салаті із курки з картоплею, зеленим горошком та горіхами є необхідною. Наш салатик дуже ситний, завдяки присутності в ньому таких інгредієнтів, як картопля, куряче філе і горіхи. У той же час зелений горошок, селера і зелень додають йому особливої свіжості та пікантності, якої йому не вистачало. Також вони надають особливого смаку салату, роблячи його не схожим на інші. Салат можна вживати, як основну страву і, як закуску. Красиво прикрасивши салат і подавши його на святковий стіл, ви не залишите байдужими ваших гостей до нього.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
50 мл.
Помідори рожеві фасовка
2 шт.
Горошок зелений Верес 210г
100 г.
Горіхи Мигдаль 150г
50 г.
Йогурт Фанні 2,2% 750г
50 г.
Зелень мікс 100г
50 г.
Філе куряче
300 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
80 г.
Селера стебло
100 г.
Морква
1 шт.
Картопля фасована
100 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Філе помити, відварити в підсоленій воді і нарізати кубиками або скибочками. Обсмажити шматочки на оливковій олії. Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Моркву помити, очистити і нарізати кубиками. Селеру помити і нарізати півкільцями або кубиками.
02
Розігріти оливкову олію на сковороді і обсмажити овочі. За смаком додати перець і сіль. Картоплю помити і відварити в підсоленій воді до готовності. Потім злити воду, охолодити картоплю, очистити і нарізати кубиками або скибочками.
03
Помідори помити і нарізати кубиками. Зелень помити і просушити. Горіхи подрібнити в блендері з йогуртом і зеленню. У миску скласти овочі, м'ясо, горошок, додати соус, сіль, перець і все обережно перемішати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів