Салат «Цезар» з м'ясом - Image

Салат «Цезар» з м'ясом

Кількість порцій: 4Час приготування: 50 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Забавна історія пов'язана з цим чудовим салатом. Придумав його ще в минулому столітті іменитий кухар, власник мережі американських ресторанів – італієць Цезар Кардіні. Це саме той випадок, коли найгеніальніші кулінарні ідеї народжуються внаслідок обмеженості в часі і в кількості наявних продуктів. І як наслідок вдалого експерименту виник «Цезар» – вишуканий, ситний і одночасно легкий салатик, який і до цього дня користується шаленою популярністю в усьому світі. Кожен поважаючий себе ресторан завжди має в своєму меню цю знамениту закуску. І не дивно: гармонійне поєднання інгредієнтів і особлива заправка-соус приведе в захоплення навіть найпримхливішого гурмана.

Продукти для рецепту

Котлетне м'ясо свиняче М'ясо Карпат охолоджене
205.08

Котлетне м'ясо свиняче М'ясо Карпат охолоджене

за 1 кг

Інгредієнти

Котлетне м'ясо свиняче М'ясо Карпат охолоджене

350 г.

Сир Херсонський Сир Королівський 45%

50 г.

Салат Лолло Біонда зелений

40 г.

Хліб Цар хліб Тост Вершковий 330г

100 г.

Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г

30 г.

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

М'ясо нарізати невеликими шматочками або кубиками. Потім обсмажити на сковороді.

02

Хліб нарізати кубиками й обсмажити. Салат помити, просушити, нарвати руками.

03

Сир натерти на крупній тертці. Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез, перець за смаком і перемішати салат.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв