
Бананове морозиво нашвидкоруч
У наш час на полицях супермаркетів можна побачити величезний вибір різноманітних десертів і морозива. Можна просто піти купити морозиво і принести додому, не прикладаючи до цього ніяких зусиль. До того ж цей трудомісткий процес приготування домашнього морозива не кожного задовольнить. Але ми вам представляємо революційний рецепт приготування морозива в домашніх умовах. Все що вам потрібно, це всього лише десять хвилин вашого дорогоцінного часу і кілька недорогих інгредієнтів. Як ви будете здивовані, коли після декількох нескладних маніпуляцій з інгредієнтами, і по закінченню десяти хвилин ви будете мати справжнє домашнє морозиво.
Інгредієнти
Банани (дуже стиглі)
3 шт.
Молоко
1 склянка
Цукор
2 ст.л
Лимон
1 шт.
Ванільний цукор (за бажанням)
1 ч.л
Будь-який алкоголь для подачі (за бажанням)
2 ст.л
Етапи приготування
01
Банани очистіть і наріжте середніми кружечками. Складіть в контейнер і покладіть в морозильник на 5-6 годин.
02
Лимон розріжте на 4 частини і з однієї частини видавіть сік і натріть цедру.
03
Заморожені банани викладіть в блендер, влийте молоко, додайте лимонний сік і цедру, цукор і ванільний цукор. Перетріть все до однорідного стану і трохи збийте.
04
Отриману масу викладіть в креманки і заморожуйте від 30 хвилин до 2 годин - залежно від бажаної консистенції морозива.
05
При подачі, за бажанням, морозиво можна злегка полити алкоголем на ваш вибір, наприклад, шампанським, коньяком або бренді.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів