Брауні з квасолі та авокадо  - Image

Брауні з квасолі та авокадо

Кількість порцій: 12Час приготування: 50 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Багато хто скаже, що квасоля - це корисно, а ось з тим, що це смачно, погодиться далеко не кожен. Але у нас є страва, з якою ви зможете здивувати й шанувальників квасолі, й тих, хто її не любить. Дивовижно, але це десерт. І квасоля у цьому шоколадному брауні від Іллі Сьоміна - не єдиний секретний інгредієнт. Вітамінні, смачні та ароматні брауні. Не бачимо причин їх не приготувати!

Інгредієнти

Червона квасоля (відварена)

220г

Краплі шоколадні

100г

Какао-порошок

50г

Авокадо (стигле)

1шт

Яйця

3шт

Цукор коричневий

150г

Розпушувач

Екстракт ванілі

Олія рослинна

55г

Сіль

Етапи приготування

01

Квасолю, яйця, цукор, какао, сіль, ванільний екстракт, олію, розпушувач та м’якуш авокадо покладіть у чашу бленд ера та подрібнити, щоб утворилася однорідна паста.

02

Форму розміром 20 на 20 см змастіть олією та викладіть у неї тісто, зверху присипте шоколадними краплями.

03

Випікайте у духовці близько 40 хв при температурі 175 градусів.

04

Дайте брауні вистигнути, наріжте на шматочки та подавайте.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Брауні з квасолі та авокадо – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua