Баварський сливовий пиріг - Image

Баварський сливовий пиріг

Кількість порцій: 8Час приготування: 50 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Здавалося б, німецька кухня завжди характеризувалася строгістю та скромністю компонентів, але в нашому випадку ми маємо ніжність та м'якість привабливого сливового пирога. Таке частування не зможе втримати гостей від приємних слів у ваш бік, тому ви точно проведете вечір у чудовому настрої. Наш рецепт не має ніяких замислуватих компонентів, простота та легкість - це головні складові нашого шедевру. Ви тільки подивіться, які чудові інгредієнти створюють нашу страву, цей прекрасний фрукт - слива, що має не лише чудовий смак, а й характеризується дієтичними та лікувальними властивостями, легка сметана та трішки кисленький лимон. Крім того, щедро посипана цукрова пудра надасть пирогові прекрасного естетичного вигляду і ви будете, безумовно, задоволені таким результатом своєї праці.

Інгредієнти

Масло вершкове

100 г.

Пудра цукрова

75 г.

Ваніль

3 г.

Яйце куряче

1 шт.

Сіль

за смаком

Сметана

20 г.

Лимон

100 г.

Борошно пшеничне

400 г.

Сливи

300 г.

Етапи приготування

01

До розм'якшеного вершкового масла додати цукор і ваніль. Збити суміш до однорідного стану. Додати яйце, сметану, цедру лимона, сіль і знову збити.

02

По трішки додати у вершкову масу просіяне борошно і замісити тісто. Розігріти духовку до 190°C градусів. Маслом змастити форму для випічки.

03

Сливи помити, розрізати на половинки і видалити кісточки. На тісто викласти сливи. Випікати в розігрітій духовці близько 30-40 хвилин. Після приготування охолодити і, за бажанням, посипати цукровою пудрою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Шварцброт - німецький чорний хліб

Шварцброт - німецький чорний хліб

8

2 год 40 хв

Баварський сливовий пиріг – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua