Запечені перці з часником і травами  - Image

Запечені перці з часником і травами

Кількість порцій: 4Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Урізноманітнити Ваше звичне меню і прикрасити святковий стіл допоможе ця оригінальна закуска – запечені перці з часником і травами. Така страва радує око і збуджує апетит. У процесі приготування перчиков з духовки доноситься настільки приємний аромат італійських прянощів, що Ви просто не зможете встояти. Випікати можете на п'ять хвилин довше до появи злегка обвуглених країв у перців (за Вашим бажанням). У кожну четвертинку овоча можете покласти порізаний сир сулугуні і подрібнені кедрові горішки. А потім змастити часниковим соусом і скропити лимонним соком. Болгарські перці відмінно почувають себе в одній тарілці з м'ясом, рибою, гармонійно доповнюючи їх смак.

Інгредієнти

Перець болгарський

500 г.

Олія оливкова

20 мл.

Часник

20 г.

Італійські спеції

10 г.

Суміш перців

за смаком

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

Болгарський перець очистити від насіння і нарізати четвертинками. Часник очистити від лушпиння і подрібнити.

02

Змішати оливкову олію з часником і спеціями. Змастити отриманим соусом перці.

03

Духовку розігріти до 200°C. Викласти перці на деко і запікати близько 25 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Печиво мед-тахіні

Печиво мед-тахіні

10

30 хв