Суп із сочевицею і копченою куркою - Image

Суп із сочевицею і копченою куркою

Кількість порцій: 6Час приготування: 1 год 50 хвСкладність: ВажкийПрийом їжі: Обід

Сочевиця - продукт досить екзотичний для наших земель. Тому і вивчений він не настільки добре. Більш повсякденним інгредієнтом для страв вона вважається для країн Індії, Пакистану та Бангладешу. І жителі цих країн давно впевнені в тому, що ці рослини сімейства бобових просто необхідно включати в повсякденний раціон. У сочевиці дуже багато вітамінів групи А, В і С. Також у ній дуже багато білка. Важливо й те, що після приготування в ній зберігаються практично всі потрібні вітаміни і мінерали. Тому суп з сочевицею - це дуже хороша альтернатива більш традиційним супів, до яких ми вже звикли. Не бійтеся пробувати щось нове.

Продукти для рецепту

Гомілки курячі Metro Chef в паніровці швидкозаморожені 1кг
239.90

Гомілки курячі Metro Chef в паніровці швидкозаморожені 1кг

1 кг

Інгредієнти

Гомілки курячі Metro Chef в паніровці швидкозаморожені 1кг

2 шт.

Грудка куряча Лібра Фуршетна копчено-варена

750 г.

Цибуля ріпчаста молода

1 шт.

Сочевиця Metro Chef зелена 500г

150 г.

Цибуля порей

150 г.

Морква

150 г.

Кінза 70г

1 пучок

Часник

2 зубчика

Масло вершкове домашнє

30 г.

Лист лавровий

1 шт.

Карі Carmencita 40г

2 ч. л.

Спеція Кумін мелений

0,5 ч. л.

Перець Мрія чорний горошком 20г

5 зерен.

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Курячі гомілки промити і поставити варити бульйон.

02

Коли бульйон закипить, зменшити вогонь. Додати в бульйон лавровий лист і перець горошком. Продовжувати варити ще хвилин 40.

03

Після чого вийняти м'ясо і залишити остигати. Бульйон процідити і знову поставити на вогонь.

04

Остигле м'ясо відокремити від кісток і знову покласти в бульйон.

05

Ріпчасту цибулю і часник очистити від шкірки і нарізати дрібними кубиками.

06

У каструлі нагріти вершкове масло і обсмажити цибулю з часником. Потім додати в каструлю сочевицю, трохи тміну і каррі. Продовжувати смажити протягом 2 хвилин, постійно помішуючи.

07

Потім влити в каструлю зі засмажкою курячий бульйон, довести до кипіння і варити протягом 25 хвилин на слабкому вогні.

08

Моркву нарізати тонкими скибочками, цибулю-порей - півкільцями.

09

Потім нарізані цибулю і моркву додати в каструлю з бульйоном і варити ще 7-10 хвилин.

10

Нарізати копчену курячу грудинку невеликими кубиками і додати в киплячий бульйон. Потім посолити і поперчити за смаком, варити ще хвилин 5 і вимкнути вогонь.

11

При подачі страви, заправити його подрібненим листям кінзи.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв