
Свинина тушкована в медовому соусі
Пропонуємо вам приготувати вишукану і в той же час просту страву - свинину тушковану в медовому соусі. Така смакота прийде до душі всім членам сім'ї, особливо чоловікам. Завдяки медовому соусі м'ясо вийде ніжним і соковитим, воно просто буде танути в роті. Радимо вам готувати більше, ніж зазвичай, тому що домочадці неодмінно попросять добавки. Не дивуйтеся, що всі в окрузі дізнаються про «свято живота» у вашому будинку завдяки апетитному аромату страви. Свинину можна подавати разом з картоплею, яка вже не потребуватиме підливи. Перед такою стравою не встоїть жоден чоловік, як, власне, і перед такою хазяйкою, як ви. Приємного апетиту!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Свинина котлетна натуральна
380 г.
Мед Літній Мед 750г
1 ст. л.
Оцет Столовий 9% 1л
1.5 ст. л.
Сіль Єгипет
0.5 ч. л.
Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л
3.5 ст. л.
Етапи приготування
01
Свинину нарізати шматками середнього розміру. Додати мед, сіль, оцет, соняшникову рафіновану олію.
02
Перемішати і поставити в холодильник маринуватися на 30 хвилин.
03
Через 30 хвилин м'ясо дістати з холодильника, викласти в невелику каструлю, поставити на повільний вогонь і тушкувати близько 50 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів