
Сирні млинці з родзинками
Сирні млинці з родзинками - це прекрасний і корисний сніданок, як для дорослих, так і для дітей. На приготування йде зовсім мало часу і зусиль. Головне чітко слідувати всім рекомендаціям. Родзинки при бажанні можна замінити іншими ягодами, наприклад, лохиною. Перед тим, як достатньо розпарені родзинки додати в тісто, їх потрібно добре просушити. Випікати млинці рекомендується на сковороді з тефлоновим покриттям, прогрівши її і злегка змастивши маслом. Подаються млинці теплими, зверху можна полити медом або фруктовим морозивом.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
225 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
50 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
7 г.
Сіль Єгипет
3 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
375 мл.
Масло вершкове домашнє
10 г.
Сир кисломолочний Домашній
200 г.
Родзинки
80 г.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Етапи приготування
01
Родзинки викласти в миску, залити окропом. Розтопити на водяній бані 10 г. вершкового масла. Змішати в мисці борошно, цукор, сіль і розпушувач.
02
Сир перетерти через сито. Влити до сиру молоко, вбити яйця, додати розтоплене вершкове масло і ванільну есенцію. Ретельно перемішати вінчиком.
03
Додати сирну суміш у борошняну, ретельно перемішати до однорідної консистенції. Додати родзинки в тісто, перемішати.
04
Розігріти сковороду, додати вершкове масло, зменшити вогонь до середнього. Вилити на сковороду 50 мл. тіста, обсмажити до появи пухирців, перевернути на іншу сторону, готувати ще 20-30 секунд. Так повторити з усім тістом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів