Тортільї з м'яким сиром, яловичиною і селерою - Image

Тортільї з м'яким сиром, яловичиною і селерою

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Мексиканська тортілья - це один із найпопулярніших і класичних рецептів мексиканської кухні. Для приготування тортільї з начинкою знадобляться мексиканські коржі, які можна придбати в супермаркеті. На заміну коржам підійде тонкий лаваш. М'ясна або овочева - тортілья може містити в собі будь-які інгредієнти. Перш ніж класти на неї начинку і згортати її, тортілью завжди потрібно спочатку підігріти. У теплому вигляді тортілья є еластичнішою, і ймовірність її зламати, як якщо б вона була холодною, набагато менша. Тортільї з м'яким сиром, яловичиною і селерою - відмінне частування в мексиканському стилі.

Продукти для рецепту

Яловичина піджарка
279.90 - 329.90

Яловичина піджарка

за 1 кг

Інгредієнти

Яловичина піджарка

340 г.

Сир вершковий Saint Andre 200г

200 г.

Цибуля зелена Auchan пучок 75г

30 г.

Тортілья Dijo мультизернова 250г

4 шт.

Соус Heinz Барбекю 220мл

100 мл.

Стебло селери

100 г.

Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл

за смаком

Етапи приготування

01

М'ясо нарізати маленькими шматочками, обсмажити на розігрітій сковороді в олії до готовності. Після, перекласти на тарілку, остудити.

02

Подрібнити в блендері вершковий сир і зелену цибулю, до однорідної маси, якою змастити тортильї, залишаючи краї не змазаними.

03

Зверху на сир намазати соус, а на нього посипати подрібнене стебло селери. Викласти зверху на селеру м'ясо, скрутити в рулет тортильї.

04

Загорнути тортильї в харчову плівку, прибрати в холодильник на 1-3 години, або ж на всю ніч.

05

Перед подачею кожну тортилью розрізати на 3-4 частини, викласти на тарілку вертикально.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Мексиканська кесаділья з куркою, сиром та соусом сальса

Мексиканська кесаділья з куркою, сиром та соусом сальса

4

25 хв