
Торт "Три молока"
Відразу видно з назви, що в рецепті використовується три різних види молока. Це згущене молоко, концентроване і вершки. Такий торт дуже калорійний і ситний - подумаєте ви. Але ж хочеться ж іноді побалувати себе коханих чимось дуже смачним і при цьому незвичайним. У цьому рецепті добре поєдналися звичайний бісквіт, який роблять до самих різних тортів, і молочні продукти, які після того, як торт трохи постоїть, просочать весь корж і цим самим зроблять торт дуже насиченим за смаком. Полити зверху торт можна чим завгодно за вашим бажанням. Це може бути теплий шоколад, наприклад, або та ж згущене молоко. Робиться це для того, щоб не було видно дірок від надрізів.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
400 г.
Сіль Єгипет
щіпка
Масло вершкове домашнє
100 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
450 г.
Засіб для миття посуду Galax Яблоко та кориця концентрований 950мл
350 мл.
Ароматизатор Dr.Oetker Ваніль 8г
2 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
10 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
200 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
5 шт.
Молоко згущене варене
400 мл.
Вершки збиті Sterilgarda Alimentari 35% 200г
250 мл.
Етапи приготування
01
Змішати борошно, сіль та розпушувач.
02
На маленькому вогні розігріти 200 г. молока, додати масло.
03
Потім збити яйця з цукром до пишної піни.
04
До яєчної маси додати борошно з сіллю та розпушувачем, також молочну масу. Ретельно перемішати.
05
Форму змазати маслом і вилити тісто. Випікати 40 хвилин при температурі 180°С.
06
Для просочення потрібно змішати три молока: 400 мл. згущеного, 350 мл. концентрованого і 250 мл. вершків 35%. Також додати ваніль.
07
Вийняти готовий бісквіт із духовки, зробити глибокі дірочки за допомогою ножа по всій поверхні бісквіта і повільно просочити молочною масою, накрити кришкою і залишити на кілька годин..
08
Потім покрити будь-яким топінгом або згущеним молоком
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів