Торт із трюфельним кремом - Image

Торт із трюфельним кремом

Кількість порцій: 10Час приготування: 1 год 20 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Домашні десерти завжди цінуються вище, ніж куплені в магазині. Адже домашні десерти завжди свіжі, смачні, натуральні. Та й для дітей такі десерти набагато краще, ніж магазинні, тому що вони на сто відсотків свіжі і натуральні. Якщо ви хочете приготувати теж щось домашнє до чаю, тоді спробуйте зробити торт з трюфельним кремом за нашим рецептом. Це дуже повітряний і легкий десерт. Ніжне бісквітне тісто і вершково-шоколадний крем. Це просто смакота. Немає кращого рецепту, ніж рецепт торту з трюфельним кремом. Так що мерщій поспішайте приготувати цей чудовий десерт з прекрасним смаком і ароматом для своїх рідних.

Інгредієнти

Вершки (33-35%)

500 мл.

Вода

1 ст.

Олія

0,5 ст.

Молоко

2 ст.

Яйце

2 шт.

Розпушувач

1,5 ч. л.

Цукор

2 ст.

Какао-порошок

6 ст. л.

Борошно

2 ст.

Шоколад гіркий

300 г.

Шоколад білий

100 г.

Етапи приготування

01

З'єднати борошно, цукор, какао, соду і розпушувач. Добре перемішати.

02

Яйця збити з молоком та олією, з'єднати з сухою сумішшю, коли добре буде перемішано, додати склянку крутого окропу, знову перемішати.

03

Форму трохи змастити маслом і випікати бісквітні коржі 25 хвилин при температурі 180°С.

04

Для крему 250 мл. вершків нагріти до кипіння, вимкнути вогонь і покришити в них гіркий шоколад, перемішати, поки шоколад не розчиниться і остудити.

05

250 мл. вершків, що залишилися, збити міксером до кремоподібного стану, і, не припиняючи збивати, додати шоколадну масу.

06

Готові коржі змастити кремом. Торт прикрасити розтопленим білим шоколадом.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв